Οργάνωση
30.11.-1

Μεγιστοποιήστε το χώρο στους ψυκτικούς θαλάμους σας !

Μεγιστοποιήστε το χώρο στους ψυκτικούς θαλάμους σας !

Σε έναν ψυκτικό θάλαμο ο χώρος φαίνεται να μην είναι ποτέ αρκετός!  Με την μια παραλαβή μετά τη άλλη, είναι δύσκολο να διατηρήσετε το ψυγείο οργανωμένο και αποτελεσματικό.  
Στη Metro, έχουν εργαστεί χρόνια για να δημιουργήσουν συστήματα που μεγιστοποιούν τον ωφέλιμο χώρο στους χώρους της κουζίνας σας, περιλαμβάνοντας το ψυκτικό θάλαμο.
Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τους ειδικούς της Metro που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ψυχρότερο χώρο σας.

Συμβουλή #1

Αξιοποιήστε τον διαθέσιμο κατακόρυφο χώρο. Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε τη σωστή αποθήκευση σε ένα ψυγείο είναι να εκμεταλλευτείτε όλο το ύψος του χώρου.  
Όταν επιλέγετε μια ραφιέρα κατάλληλη για ψυκτικό θάλαμο όπως η MetromaxQ ή η MetroSeal , βεβαιωθείτε ότι  φτάνει στην κορυφή του ψυγείου.
Η αξιοποίηση όλου του παρεχόμενου χώρου δημιουργεί μια πλήρως λειτουργική λύση ψύξης και αποθήκευσης των προμηθειών σας.  Αυτά τα πρόσθετα ράφια στο ύψος,  θα σας εξασφαλίσουν χώρο και επιπλέον θα σας βοηθήσουν και στην καλύτερη απογραφή και έλεγχο των προμηθειών σας.  

Συμβουλή #2

Χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα αξεσουάρ. Όταν σχεδιάζετε έναν ψυκτικό θάλαμο, βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι τα καταλληλότερα και μπορούν να σας παρέχουν τις επιλογές που οργάνωσης που χρειάζεστε.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τη χρήση δοχείων αποθήκευσης, διαχωριστικών και ετικετών. Τα χωρίσματα μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστές περιοχές για κάθε συστατικό.  Αφού καθορίσετε πως θα τοποθετηθούν τα υλικά σας, τοποθετήστε ετικέτες με το όνομα προϊόντος στο ανάλογο ράφι. Αυτό θα κάνει την απογραφή ευκολότερη και την εκφόρτωση των εμπορευμάτων πιο γρήγορη και αποτελεσματική.
Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και το προσωπικό σας μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην προετοιμασία και το μαγείρεμα παρά στην εκφόρτωση και τακτοποίηση των υλικών.

Συμβουλή # 3

Κρατήστε απλό το μενού σας. Μερικές φορές το μέγεθος του μενού μας μπορεί να δημουργεί πρόβλημα στις λειτουργίες. Ένας από τους συχνότερους λόγους που προκαλείται συνωστισμός και αλλοίωση στο ψυγείο είναι το υπερφορτωμένο μενού. Γίνετε δημιουργικοί με ένα συμπυκνωμένο μενού με πιάτα που μπορούν να παρασκευαστούν με παρόμοια υλικά ώστε να μην υπερφορτώνετε τον ψυκτικό σας θάλαμο.

Συμβουλή # 4

Χρησιμοποιήστε όλο τον χώρο σας. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που βλέπουμε με τον σχεδιασμό του ψυχώμενου αποθηκευτικού χώρου είναι ότι συχνά αγνοούνται οι γωνίες. Με τα παραδοσιακά σχέδια ραφιών, ο γωνιακός χώρος είναι κλειστός από στύλους και ουσιαστικά άχρηστος. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε μια λύση όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι γωνίες του χώρου, ενώνοντας τα ράφια σας με τη χρήση αγκίστρων S που εξαλείφουν τους στύλους και αξιοποιούν τις γωνίες.

Συμβουλή # 5

Ένας πολύ καλός τρόπος για να πετύχετε έναν αποτελεσματικό και λειτουργικό ψυκτικό θάλαμο, είναι η προσθήκη τροχήλατων μονάδων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε μεγαλύτερη ευελιξία.  Οι λύσεις με φορητές μονάδες σάς επιτρέπουν να καθαρίζετε γρήγορα το χώρο και να προσαρμόζετε την εσωτερική οργάνωση του ψυγείου καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σας με τεράστιο όφελος.

 

 

 


Menu

Ξενοδοχειακό

Banner menu products

Μπουφέ

Banner menu products

Ηλ.Συσκευές / Μηχ.Κουζίνας

Banner menu products

Σερβίτσια

Banner menu products

Γυαλικά

Banner menu products

Μαχαιροπίρουνα

Banner menu products

Επιτραπέζιος Εξοπλισμός

Banner menu products

Κουζίνα

Banner menu products

Κάδοι Απορ/των - Είδη Καθαρ/τας

Banner menu products

Διακόσμηση

Banner menu products