Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • ¼ φλιτζανιού (60 γρ), βερίκοκα κονσέρβα, σε ελαφρύ σιρόπι
  • ¼ φλιτζανιού (40 γρ) πράσινα σταφύλια
  • 1 κουταλιά της σούπας άγλυκη τριμμένη καρύδα
  • 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουταλιά της σούπας σπόροι ηλίανθου
  • 1 κουταλιά της σούπας φύτρο σιταριού
  • ½ φλιτζάνι (113 g) επιδόρπιο γιαουρτιού βανίλια
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

TheQuietOne: Πρόγραμμα 7
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: Πρόγραμμα 3
BarBoss / Drink Machine Two-Step: 20 ‘’ με Tamper

Απόδοση: Περίπου 1 1/2 φλιτζάνια (360 ml)

Equiphotel - Home Section

heinami