Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • ½ φλιτζάνι (120 ml) χυμό πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
  • 1 κουταλιά της σούπας νέκταρ αγαύης
  • 1 φλιτζάνι (240 ml), ανθρακούχο νερό
  • ½ φλιτζάνι (72 g) κατεψυγμένα βατόμουρα
  • ½ φλιτζάνι (74 g) κατεψυγμένα μύρτιλα
  • ½ φλιτζάνι (62 g) κατεψυγμένα σμέουρα

 

 

The Quiet One: Πρόγραμμα 6
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: Πρόγραμμα 3
BarBoss / Drink machineTwo-Step: 20’’ Πρόγραμμα με Tamper

Απόδοση: Περίπου 3 φλιτζάνια (720 ml)

Equiphotel - Home Section

heinami