Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • ½ φλιτζάνι (113 g) άπαχο επιδόρπιο γιαουρτιού βανίλια
  • 1 φλιτζάνι (148 g) φρέσκα βατόμουρα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 1 φλιτζάνι (170 γρ) παγωμένο στραγγιστό γιαούρτι

TheQuietOne: Πρόγραμμα 28
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: Πρόγραμμα 4
BarBoss / Drink Machine Two-Step: 20’’ Πρόγραμμαμε Tamper

Απόδοση: Περίπου 2 φλιτζάνια (480 ml​​)

 

Equiphotel - Home Section

heinami