Equiphotel - Main Component
Παγότριμμα - Λέπι
Πολύ παγωμένες νιφάδες με μεγάλη αντοχή. Το πάχος τους κυμαίνεται από 1,5 έως 3 mm.
Είναι ιδανικό για τη βιομηχανία τροφίμων (ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα, βιοτεχνίες κρέατος, κ.λπ.) και για τη βιομηχανία χημικών προϊόντων.
Τα μηχανήματα είναι ευέλικτα και μπορούν να τεθούν σε διάφορες χρήσεις. Η ευέλικτη μορφή τους τα κάνει αποδοτικά ανά πάσα στιγμή, ακόμη και σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος.