espa banner

Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

Coffees & Granitas

  • 45 ml κρέμακαρύδας
  • 30 ml Kahlua
  • 30 ml Irish whiskey
  • 30 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • ½ φλιτζάνι (120 ml) χυμό ανανά
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σιρόπι φράουλας
  • 2 φλιτζάνια (480 ml) παγάκια

 

  • 15 ml Kahlua
  • 1/2 φλιτζάνι (120 ml) κρύο δυνατό καφέ
  • 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι σοκολάτας
  • ½ μπανάνα
  • 1 κουταλιά παγωτό σοκολάτα, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 g)
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

 

  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κρύο δυνατό πράσινο τσάι
  • 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι βατόμουρο
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) λεμονάδα
  • ½ φλιτζάνι (63 g), φρέσκα σμέουρα, (ή κατεψυγμένα, αποψυγμένα για 10 λεπτά).
  • 2 φλιτζάνια (480 ml) παγάκια

 

  • 60 ml Irish whiskey
  • 1/2 φλιτζάνι (120 ml) απλόσιρόπι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη στιγμιαίου espresso
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • 1 φλιτζάνι (240 ml) αποβουτυρωμένογάλα
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κρύο espresso
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) σάλτσα/ topping καραμέλα
  • ¼ φλιτζανιού (112 g) καυτό μίγμα κακάο
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • ¾ φλιτζάνι (180 ml​​)κρύο δυνατό καφέ
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
  • ¾ φλιτζανιού (160 g) άπαχο παγωμένο επιδόρπιο γιαουρτιού βανίλια
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σιρόπι με άρωμα καφέ
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) κρύο καφέ
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) Half & Half
  • 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι σοκολάτας
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • 1 ½ φλιτζάνι (360 ml) γάλα
  • ½ φλιτζάνι (120 g) chips ημίγλυκηςσοκολάτας
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίο καφέ σε κόκκους
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη στιγμιαίου espresso
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι

  • 1 ¼ φλιτζανιού (300 ml) νερό
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κολοκύθα πουρέ
  • ½ φλιτζάνι (110 g) ζάχαρη κρυσταλλική
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο

  • 1 φλιτζάνι (240 ml) γάλα
  • ¾ φλιτζάνι (180 ml​​) κρύο δυνατό καφέ
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) σιρόπι σοκολάτας
  • 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) κρέμα καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη καρύδα
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κρύο espresso
  • ½ φλιτζάνι(120 ml) σιρόπι κολοκύθας Spice*
  • (Βλέπε συνταγή παρακάτω)
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) πουρέ κολοκύθας
  • 1 μπάλα παγωτό σοκολάτα, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 g)
  • 1 φλιτζάνι (240 ml) παγάκια

  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) σιρόπιφουντουκιού
  • 4.3 φλιτζάνι (180 ml​​) κρύο espresso
  • 3 φλιτζάνια (720 ml) παγάκια

 

Equiphotel - Home Section

heinami