espa banner

Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κρύο νερό
  • 1 ½ φλιτζάνι (195 g), ψιλοκομμένο αγγούρι
  • 1 Bartlett αχλάδι σε κύβους
  • ½ μαρούλι καθαρισμένο, ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια (75 g) φρέσκο ​​σπανάκι
  • 6 ραπανάκια, κομμένα
  • 1 φλιτζάνι (240 ml) παγάκια

TheQuietOne: Πρόγραμμα 6
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: Πρόγραμμα 6
BarBoss / Drink Machine Two-Step: 30΄΄ Πρόγραμμα με Tamper

Απόδοση: Περίπου 4 1/2 φλιτζάνια (1,0 L)

Equiphotel - Home Section

heinami