Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • 1 ¼ φλιτζανιού (300 ml) νερό
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) κολοκύθα πουρέ
  • ½ φλιτζάνι (110 g) ζάχαρη κρυσταλλική
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο

  1. Βάλτε όλα τα συστατικά σε μια κατσαρόλα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε μεσαία θερμοκρασία και ανακατέψτε με αναδευτήρα μέχρι να ενσωματωθούν εντελώς.
  2. Ανακατεύοντας συχνά, σε χαμηλή θερμοκρασία, αφήστε να σιγοβράσει μέχρι το σιρόπι να δέσει, περίπου 5 λεπτά.

Απόδοση: Περίπου 2 φλιτζάνια (480 ml​​)

Equiphotel - Home Section

heinami