Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • 1 ½ φλιτζάνι (360 ml) νερό
  • ¾ φλιτζάνι (165 g) ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 φλιτζάνι (30 g), ποικιλία από φρέσκα βότανα,
  • (μέντα, κόλιαντρο, ξύσμα πορτοκαλιού)
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​ξύσμα πορτοκαλιού
  1. Σιγοβράζετε το νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς.
  2. Προσθέστε τα βότανα και τη φλούδα πορτοκαλιού στο σιρόπι και αποσύρετε από τη φωτιά για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αναμιγνύετε.

TheQuietOne: 3 Παλμοί
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: 4 pulses
BarBoss / Drink Machine Two-Step: 4 Pulses

Απόδοση: Περίπου 1 3/4 φλιτζάνια (420 ml)

Equiphotel - Home Section

heinami